ENG

Положення про конфіденційність

Це Положення про конфіденційність розроблене Товариством з обмеженою відповідальністю «549.ЮА», код ЄДРПОУ 39169669  , місцезнаходження: 46000, м. Тернопіль, вул. Симоненка 7 ( надалі за текстом -“Ми), яке є володільцем персональних даних у розумінні Закону України “Про захист персональних даних” від 1 червня 2010 року № 2297-VI (надалі- Закон) та регулюється цим Законом.Ми приділяємо велику увагу конфіденційності Ваших даних. Скориставшись нашими послугами, Ви надали нам довіру, і ми це цінуємо. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб зберегти Ваші персональні дані в безпеці.

Це Положення про конфіденційність поширюється на всі види персональних даних, які ми обробляємо через Веб-сайти: http://www.549.com.ua/ (надалі- Веб-сайти), додатки для мобільних пристроїв  549.UA Сервіс Виклику Taxi ” та “549 ВОДІЙ TAXI ” для iOS, Android  (надалі– Мобільні додатки), а також через інші джерела, зазначені нижче в цьому Положенні про конфіденційність.

Ви надаєте згоду на дотримання положень цієї Політики конфіденційності під час реєстрації на Веб-сайтах або Мобільних додатках, а також при здійсненні замовлення через Веб-сайт http://www.549.com.ua/  без реєстрації. Якщо Ви не погоджуєтесь із цією Політикою конфіденційності, Ви не можете користуватися Мобільними додатками або Веб-сайтами.

Ми можемо час від часу доповнювати або будь-яким іншим чином змінювати Положення про конфіденційність без попереднього повідомлення. Ви цим надаєте свою згоду на внесення змін до Положення про конфіденційність без отримання будь-якого спеціального підтвердження з Вашого боку. Рекомендуємо регулярно перевіряти цю сторінку, щоб залишатися в курсі останніх змін.

Це Положення про конфіденційність складено українською мовою.

Які персональні дані ми обробляємо?

Персональні дані, які Ви надаєте нам

А) Користувачі Веб-сайту http://www.549.com.ua/ та Мобільного додатку “ 549.UA Сервіс Виклику Taxi” та«549Водій TAXI»

Ми обробляємо персональні дані, які Ви надаєте нам: ім’я, електронна адреса, номер телефону, місто, як при заповненні реєстраційної форми на Веб-сайті чи у Мобільному додатку, так і при заповненні свого профілю. Ми можемо обробляти Ваші дані, коли Ви реєструєтесь через Facebook, Google plus.

Ми обробляємо Ваші дані також у випадках, коли Вам необхідно зв’язатися з нашою службою підтримки клієнтів або звернутися до нас через інші канали (наприклад, через соціальні мережі).

Є й інші випадки, коли Ви надаєте нам дані. Ви можете створити обліковий запис (акаунт), який дозволяє зберігати персональні налаштування, переглядати попередні замовлення, планувати майбутні замовлення і керувати поточними.

Ви можете брати участь у рекламних акціях чи розіграшах – в такому випадку Ви також будете надавати нам свої персональні дані. Окрім того, Ви можете надсилати нам відгуки про Веб-сайт та Мобільний додаток, ділитися своєю думкою або звертатися за допомогою щодо користування Веб-сайтом чи Мобільним додатком.

З метою страхування Вашого життя та здоров’я під час перевезення та отримання страхового відшкодування, Ви передаєте нам свої персональні дані: прізвище, ім’я та по-батькові, номер телефону, дата народження, серія та номер паспорту, реєстраційний номер облікової картки платника податків та інші відомості, які можуть вимагатися страховою компанією. З метою страхування відправлень, якщо Ви замовили послугу доставки, Ви передаєте нам свої персональні дані: адресу, прізвище, ім’я та по-батькові, номер телефону.

Б) ТОВ «549.ЮА» (Користувачі Веб-сайту http://www.549.com.ua/ та Мобільного додатку 549 ВОДІЙ TAXI”).“ 549.UA Сервіс Виклику Taxi”.

Ми обробляємо персональні дані, які Ви надаєте нам: ім’я, прізвище, електронна адреса, номер телефону, місто при укладенні з нами Договору про надання інформаційних послуг шляхом акцепту публічної оферти, розміщеної на Веб-сайті.

Ми збираємо Ваші дані також у випадках, коли вам необхідно зв’язатися з нашою службою підтримки партнерів або звернутися до нас через інші канали. Є й інші випадки, коли Ви надаєте нам дані. Ви можете створити обліковий запис (особистий кабінет), який дозволяє зберігати персональні налаштування, завантажувати фотографії, переглядати виконані замовлення тощо.

Ви можете брати участь у рекламних акціях чи розіграшах – в такому випадку Ви також будете надавати нам персональні дані. Окрім того, Ви можете надсилати нам відгуки про Веб-сайт та Мобільний додаток, ділитися своєю думкою або звертатися за допомогою щодо користування Веб-сайтом або Мобільним додатком.

З метою страхування Вашого життя та здоров’я під час перевезення пасажирів та отримання страхового відшкодування, Ви передаєте нам свої персональні дані: прізвище, ім’я та по-батькові, номер телефону, дата народження, серія та номер паспорту, реєстраційний номер облікової картки платника податків та інші відомості, які можуть вимагатися страховою компанією.

Персональні дані, які ми обробляємо автоматично

Ми можемо автоматично обробляти певні дані, серед яких Ваша IP-адреса, дата і час, коли Ви користувалися нашими послугами, інформація про апаратне і програмне забезпечення, а також інтернет-браузер, який Ви використовуєте, а крім того, інформація про операційну систему Вашого комп’ютера чи мобільного пристрою, наприклад, версії додатків та налаштування мови. Ми можемо також збирати інформацію про натискання і сторінки, які ми Вам показували.
​​​​​​​
«Щоб підтримувати коректну роботу GPS таксометра в фоновому режимі, додаток збирає дані про місцезнаходження, навіть коли додаток закрито або не використовується.» Якщо Ви використовуєте мобільний пристрій, ми також можемо отримувати дані, що ідентифікують цей пристрій, його налаштування і характеристики, дані місця розташування, збої в роботі програми, інші системні операції та Ваші рекламні ідентифікатори. Коли Ви здійснюєте замовлення через Веб-сайт або Мобільний додаток, наша система фіксує, за допомогою яких засобів і через які сайти воно було здійснене або з яких сайтів ви перейшли на Веб-сайт або до Мобільних додатків.

Наші Мобільні додатки можуть отримувати доступ до різноманітних служб та даних Вашого мобільного пристрою: до адресної книги (контакти), місцезнаходження та зовнішніх пристроїв зберігання даних (карти пам’яті). У будь-якому випадку, такий доступ не надається без Вашої згоди на це.

Персональні дані інших осіб, які Ви надаєте нам.

Користувачі Веб-сайту http://www.549.com.ua/ та Мобільного додатку  549.UA Сервіс Виклику Taxi ” та “549 ВОДІЙ TAXI “Звичайно, Ви можете робити замовлення не тільки для себе. Ви можете замовити послугу перевезення для будь-якої особи, надавши нам її номер телефону, ім’я. Крім того при замовленні послуги доставки Ви передаєте нам персональні дані одержувача відправлень: адресу, прізвище, ім’я та по-батькові, номер телефону. Однак, з цього приводу ми повинні зазначити, що Ви відповідальні за те, щоб особа, персональні дані якої Ви надали, знала, що Ви це зробили, зрозуміла та погодилася з тим, яким чином ми використовуємо її персональні дані (як це зазначено в даному Положенні про конфіденційність).


Інформація, отримана з інших джерел.

Ця інформація може включати відгуки користувачів, такі як оцінки або компліменти, інформацію користувачів чи інших осіб, які надають інформацію у зв’язку з претензіями чи суперечками, інформацію від страхових постачальників, постачальників фінансових послуг та від загальнодоступних джерел. Ми можемо об’єднати інформацію, зібрану з цих джерел з іншою інформацією, що є у нашому розпорядженні.

Для чого ми обробляємо Ваші персональні дані?

Ми обробляємо Ваші Персональні дані з різною метою. Ваші персональні дані можуть бути використані, зокрема, таким чином:

А) Користувачі Веб-сайту http://www.549.com.ua/ та Мобільного додатку  549.UA Сервіс Виклику Taxi ” та “549 ВОДІЙ TAXI» Розміщення замовлень: ми використовуємо Ваші персональні дані для розміщення замовлень на перевезення на Веб-сайті чи за допомогою Мобільного додатку та для передачі Ваших персональних даних Партнерам з метою виконання Партнерами відповідних замовлень.

– Служба підтримки клієнтів: ми забезпечуємо цілодобову підтримку клієнтів. Володіючи Вашими персональними даними, команда служби підтримки може допомогти Вам із замовленнями та відповісти на пов’язані з ними запитання, а також будь-які інші запитання.

– Обліковий запис (акаунт): користувачі можуть створити акаунт на Веб-сайті або в Мобільному додатку. Ми використовуємо інформацію, яку Ви нам надаєте, щоб керувати акаунтом.

– Маркетинг: ми також використовуємо Ваші персональні дані (номер телефону та адресу електронної пошти) для розсилки інформації, листів з новинами, рекламних та промо матеріалів. Якщо Ви будете брати участь в рекламних акціях, відповідна інформація буде використана для керування цими акціями. Ми також розміщуємо інформацію, листи з новинами, рекламні та промо матеріали в Мобільному додатку та на Веб-сайті.

– Спілкування з Вами: ми можемо звертатися до вас і з інших питань електронною поштою, по телефону та через електронні повідомлення, в залежності від типу контактної інформації, якою Ви з нами поділилися. Ми також докладаємо всіх зусиль для опрацювання всіх запитів, які Ви нам відправляєте.

– Відстеження дзвінків: коли Ви телефонуєте в службу підтримки ми використовуємо автоматичну систему визначення номеру, щоб ідентифікувати Ваш номер телефону з Вашим замовленням – це допоможе і Вам, і нам зекономити час. Розмови з працівниками служби підтримки можуть прослуховуватися в режимі реального часу або записуватися з метою контролю якості надання послуг та подальшого навчання нашої команди. Записи зберігаються протягом обмеженого періоду часу і видаляються автоматично, крім випадків, коли ми вважатимемо за потрібне зберегти їх на більш тривалий період (за умови необхідності, в тому числі з метою розслідування випадків, що пов’язані з порушенням законодавства). Всі записи телефонних розмов будуть використовуватися відповідно до цього Положення про конфіденційність.

– Використання служб Вашого мобільного пристрою: Мобільний додаток може отримувати доступ до різноманітних служб та даних Вашого мобільного пристрою: до адресної книги (контакти), місцезнаходження та зовнішніх пристроїв зберігання даних (карти пам’яті). Доступ до служб Вашого мобільного пристрою можливий лише у випадку надання Вашої окремої згоди.

• Розділ «Адресна книга (контакти)»: доступ до цього розділу потрібен, щоб Ви могли зробити замовлення для будь-якої іншої особи, шляхом надання нам її номеру телефону з Вашої адресної книги. Ми не передаємо дані адресної книги третім особам, окрім передачі Партнеру номеру телефона особи, перевезення якої замовлено, з метою виконання замовлення для цієї особи, та не використовуємо їх іншим чином, ніж у зв’язку з використанням Мобільного додатку як передбачено цим Положенням.

• Розділ «Місцезнаходження»: ми отримуємо доступ до Вашого місцезнаходження з метою забезпечення якості надання послуг, зокрема демонстрації місцезнаходження автомобіля, який буде виконувати Ваше замовлення. Ми не передаємо ці дані третім особам.

• Розділ «Запис на карту пам’яті»: ми можемо записувати на карту пам’яті Вашого телефону деякі технічні тимчасові дані (кеш), пов’язані з Вашим замовленнями. Ми не передаємо ці дані третім особам та не використовуємо їх іншим чином, ніж для забезпечення безперебійного функціонування Мобільного додатку.

– Страхування Вашого життя та здоров’я під час перевезення: Ми передаємо отримані від Вас персональні дані страховій компанії з метою страхування Вашого життя та здоров’я під час перевезення, в тому числі для передачі персональних даних іноземним суб’єктам відносин, пов’язаних із персональними даними, з метою виконання вимог законодавства, договору страхування життя та здоров’я, інших договорів, в тому числі перестрахування, реалізації прав, наданих страховій компанії законодавством або договором та забезпечення реалізації податкових відносин та відносин у сферах бухгалтерського обліку, аудиту, фінансових послуг та послуг асистансу, реклами, маркетингових та актуарних досліджень, оцінки якості сервісу страхової компанії. Ми також передаємо Ваші персональні дані страховій компанії, яка здійснює страхування відправлень, в разі настання страхового випадку в результаті замовлення Вами послуги доставки.

– Юридичні цілі: В деяких випадках ми можемо використовувати Ваші персональні дані для обробки та передачі їх компетентним органам згідно чинного законодавства України.

Anchor Б) ТОВ «549.ЮА» (Користувачі Веб-сайту http://www.549.com.ua/ та Мобільного додатку “ 549 ВОДІЙ TAXI”).“ 549.UA Сервіс Виклику Taxi”.

– Виконання замовлень: ми використовуємо Ваші персональні дані, якщо ви прийняли до виконання замовлення на перевезення, для передачі їх Замовнику – Користувачу Веб-сайту http://www.549.com.ua/ та Мобільного додатку 549 ВОДІЙ TAXI”).“ 549.UA Сервіс Виклику Taxi”.

–Служба підтримки партнерів: ми забезпечуємо підтримку Партнерів. Володіючи Вашими персональними даними, команда служби підтримки може допомогти вам із замовленнями та відповісти на пов’язані з ними запитання, а також будь-які інші запитання.

– Обліковий запис (особистий кабінет): Партнери можуть створити особистий кабінет на Веб-сайті. Ми використовуємо інформацію, яку Ви нам надаєте, щоб керувати особистим кабінетом. Ми надійно зберігаємо та не передаємо третім особам дані, пов’язані з налаштуваннями та статистичною інформацією, що міститься у Мобільному додатку (налаштування фільтрів та алгоритмів вибору замовлень, статистику виконаних замовлень тощо).

– Маркетинг: ми також використовуємо Ваші персональні дані для розсилки інформації, листів з новинами та рекламних матеріалів. Якщо Ви будете брати участь в рекламних акціях, відповідна інформація буде використана для керування цими акціями.

– Спілкування з Вами: ми можемо звертатися до Вас і з інших питань електронною поштою, телефоном та через електронні повідомлення, в залежності від типу контактної інформації, якою Ви з нами поділилися. Ми також докладаємо всіх зусиль для опрацювання всіх запитів, які Ви нам відправляєте.

– Відстеження дзвінків: коли Ви телефонуєте в службу підтримки Партнерів, ми використовуємо автоматичну систему визначення номера, щоб ідентифікувати Ваш телефонний номер з Вашим замовленням – це допоможе і вам, і нам зекономити час. Розмови з працівниками служби підтримки можуть прослуховуватися в режимі реального часу або записуватися з метою контролю якості послуг та подальшого навчання нашої команди. Записи зберігаються протягом обмеженого періоду часу і видаляються автоматично, крім випадків, коли ми вважатимемо за потрібне зберегти їх на більш тривалий період (за умови необхідності, в тому числі з метою розслідування випадків, що пов’язані з порушенням законодавства). Всі записи телефонних розмов будуть використовуватися відповідно до цього Положення про конфіденційність.

– Використання служб Вашого мобільного пристрою: Мобільні додатки можуть отримувати доступ до різноманітних служб та даних Вашого мобільного пристрою: місцезнаходження та зовнішніх пристроїв зберігання даних (карти пам’яті). Доступ до служб Вашого мобільного пристрою можливий лише у випадку надання Вашої окремої згоди.

• Розділ «Місцезнаходження»: ми отримуємо доступ до Вашого місцезнаходження з метою забезпечення якості надання послуг, зокрема забезпечення актуальної інформації про замовлення, які розміщені поблизу до Вашого місцезнаходження. Ми не передаємо ці дані третім особам.

• Розділ «Запис на карту пам’яті»: ми можемо записувати на карту пам’яті Вашого телефону деякі технічні тимчасові дані (кеш), пов’язані використанням Вами Мобільного додатку. Ми не передаємо ці дані третім особам та не використовуємо їх іншим чином, ніж для забезпечення безперебійного функціонування мобільного додатку.

– Страхування Вашого життя та здоров’я під час перевезення пасажирів: Ми передаємо отримані від Вас персональні дані страховій компанії з метою страхування Вашого життя та здоров’я під час перевезення, в тому числі для передачі персональних даних іноземним суб’єктам відносин, пов’язаних із персональними даними, з метою виконання вимог законодавства, договору страхування життя та здоров’я, інших договорів, в тому числі перестрахування, реалізації прав, наданих страховій компанії законодавством або договором та забезпечення реалізації податкових відносин та відносин у сферах бухгалтерського обліку, аудиту, фінансових послуг та послуг асистансу, реклами, маркетингових та актуарних досліджень, оцінки якості сервісу страхової компанії. Ми також передаємо Ваш номер телефона страховій компанії, яка здійснює страхування відправлень, в разі настання страхового випадку в результаті виконання Вами послуги доставки.

Anchor – Пошук залишених у автомобілі речей: ми передаємо Ваше ім’я та номер телефону Користувачам Веб-сайту http://www.549.com.ua/ та Мобільного додатку 549.UA Сервіс Виклику Taxi з метою сприяння у поверненні їм особистих речей, залишених в автомобілі під час перевезення.

– Бухгалтерські цілі: ми використовуємо Ваше прізвище, ім’я з метою ведення бухгалтерського та податкового обліку наданих Вам послуг.

– Юридичні цілі: в деяких випадках ми можемо використовувати Ваші персональні дані для обробки та передачі їх компетентним органам згідно чинного законодавства України.

В який спосіб ми передаємо Ваші персональні дані третім особам?

За певних обставин ми передаємо Ваші персональні дані третім особам.

А) Користувачі Веб-сайту http://www.549.com.ua/ та Мобільного додатку 549 ВОДІЙ TAXI”).“ 549.UA Сервіс Виклику Taxi”. – Розміщення замовлень: ми передаємо Ваші персональні дані Партнерам з метою виконання Партнерами Ваших замовлень.

– Треті сторони, що постачають послуги: ми можемо використовувати послуги третіх сторін для обробки Ваших персональних даних від нашого імені. Ця обробка відбувається з різними цілями, наприклад, для розсилки інформації та рекламних матеріалів. Незалежні постачальники послуг погоджуються з обов’язковим дотриманням конфіденційності і не мають права використовувати Ваші персональні дані для інших цілей. Ми не передаємо Ваші персональні дані третім особам для розсилки інформації та рекламних матеріалів.

– Компетентні органи: ми передаємо персональні дані в правоохоронні, податкові, фіскальні та інші компетентні органи в тому обсязі, в якому це вимагає чинне законодавство України або якщо це є необхідним для запобігання, виявлення або припинення злочинних дій і шахрайства. Окрім цього, персональні дані можуть бути передані компетентним органам для захисту наших прав або власності, а також прав і власності Партнерів ТОВ «549.ЮА».

– Cтрахові компанії: шляхом підписання відповідних додатків до договору зі страховою компанією ми передаємо Ваші персональні дані в тому обсязі, в якому це необхідно для страхування Вашого життя та здоров’я під час перевезення, а також шляхом письмового повідомлення страхової компанії Ваших персональних даних в разі настання страхового випадку в результаті замовлення Вами послуги доставки.

– Фінансові компанії: ми передаємо Вашу історію поїздок, інформацію по замовленню з переліком персональних даних, зазначених Вами під час реєстрації на Веб-сайті Веб-сайту http://www.549.com.ua/ та Мобільного додатку 549 ВОДІЙ TAXI”).“ 549.UA Сервіс Виклику Taxi”. дату Вашої реєстрації на відповідні запити фінансових компаній – постачальників фінансових послуг з метою підтвердження здійснених Вами поїздок.

Б) Веб-сайту http://www.549.com.ua/ та Мобільного додатку 549.UA Сервіс Виклику Taxi та 549 ВОДІЙ TAXI.

– Виконання замовлень: ми передаємо Ваші персональні дані Користувачу Веб-сайту http://www.549.com.ua/ та Мобільного додатку замовлення яких Ви виконуєте.

– Треті сторони, що постачають послуги: ми можемо використовувати послуги третіх сторін для обробки Ваших персональних даних від нашого імені. Ця обробка відбувається з різними цілями, наприклад, для розсилки інформаційних матеріалів. Незалежні постачальники послуг погоджуються з обов’язковим дотриманням конфіденційності і не мають права використовувати Ваші персональні дані для інших цілей.

– Компетентні органи: ми передаємо персональні дані в правоохоронні, податкові, фіскальні та інші компетентні органи в тому обсязі, в якому це вимагає чинне законодавство України або якщо це є необхідним для запобігання, виявлення або припинення злочинних дій і шахрайства. Окрім, цього персональні дані можуть бути передані компетентним органам для захисту наших прав або власності, а також прав і власності Користувачів Веб-сайту та Мобільних додатків.

– Cтрахові компанії: шляхом підписання відповідних додатків до договору зі страховою компанією ми передаємо Ваші персональні дані в тому обсязі, в якому це необхідно для страхування Вашого життя та здоров’я під час перевезення, а також шляхом письмового повідомлення страхової компанії Вашого номера телефона в разі настання страхового випадку в результаті виконання Вами послуги доставки.

– Пошук залишених у автомобілі речей: на письмовий чи усний Користувачі Веб-сайту http://www.549.com.ua/ та Мобільного додатку  549.UA Сервіс Виклику Taxi ” та “549 ВОДІЙ TAXI ми передаємо їм Ваше ім’я та номер телефону з метою сприяння у поверненні їм особистих речей, залишених в автомобілі під час перевезення.

– Фінансові компанії: ми передаємо історію виконаних замовлень, персональні дані, зазначені Вами під час реєстрації на Веб-сайті http://www.549.com.ua/,  а також дані, що містяться у  Вашому особистому кабінеті, на відповідні запити фінансових компаній – постачальників фінансових послуг.


Навіщо ми отримуємо Вашу згоду та як її можна відкликати?

Приймаючи умови цього Положення про конфіденційність під час реєстрації або при здійсненні замовлення через Веб-сайт http://www.549.com.ua/ без реєстрації, Ви надаєте згоду на збір, використання та обробку нами своїх персональних даних і підтверджуєте, що, даючи таку згоду, ви дієте за своєю волею і в своїх інтересах. Згода на обробку персональних даних надається Вами для здійснення будь-яких дій щодо персональних даних, які необхідні для досягнення вищевказаних цілей, включаючи, але не обмежуючись: збір, систематизацію, накопичення, зберігання, адаптування, уточнення (оновлення, зміна), використання, поширення (в тому числі шляхом реалізації або передачі), транскордонної передачі, знеособлення, блокування, знищення, а також здійснення будь-яких інших дій з персональними даними відповідно до чинного законодавства України. При обробці персональних даних ми не обмежені у застосуванні способів їх обробки. Обробка персональних даних здійснюється з використанням засобів автоматизації.

Вищевказана згода є письмовим повідомленням суб’єкта персональних даних про те, що він включається в базу користувачів Веб-сайтів та Мобільних додатків в день реєстрації на Веб-сайтах та Мобільних додатках.

Наступні види персональних даних можуть оброблятися лише на підставі Вашої окремої згоди: місцезнаходження, адресна книга (контакти), запис на карту пам’яті. Ви можете будь-коли відкликати цю згоду. Якщо Ви відкликали згоду, Ви не зможете користуватися будь-якими послугами чи функціями, які вимагають обробки персональних даних, які ми зібрали або використали на підставі окремої згоди.

Ви можете відкликати свою згоду на обробку будь-яких персональних даних, а також на страхування свого життя та здоров’я під час перевезення, відправивши відповідне повідомлення на електронну адресу: support@taxi549ternopil.ua  Будь ласка, вкажіть “Відкликання згоди” у темі Вашого повідомлення, щоб прискорити нашу відповідь.

При цьому відкликання згоди на обробку персональних  даних можливе лише стосовно майбутньої обробки персональних даних. Рішення та процеси, які були здійснені під час обробки персональних даних, не можуть бути анульованими.

Ми маємо право не видаляти персональні дані в разі отримання від Вас  повідомлення про відкликання згоди на обробку персональних даних або вимоги про видалення персональних даних якщо ці персональні дані потрібні для досягнення юридичних, маркетингових цілей, цілей бухгалтерського обліку та запобігання шахрайству та/або якщо ці персональні дані потрібні нам  для виконання зобов’язань передбачених законодавством України.

Оскільки деякі персональні дані, необхідні для надання сервісу 549.ЮА, Ваш обліковий запис буде видалено після відкликання згоди на обробку цих персональних даних.

Персональні дані Користувачів Веб-сайту http://www.549.com.ua/ та Мобільних додатків “549.UA” «549.UA Водій TAXI» ,без яких неможливо надання сервісу 549:

– номер телефону у разі здійснення замовлення через Мобільний додаток, Веб-сайт.

– номер телефону та ім’я Користувача у разі здійснення замовлення через Веб-сайт без реєстрації Користувачем.

У разі відкликання згоди на обробку інших персональних даних, Ваш обліковий запис залишається активним. Ми завжди будемо намагатися ідентифікувати запит, щоб переконатися, що він надійде від власника облікового запису. Якщо ми не зможемо успішно ідентифікувати запит, ми не зможемо здійснити відкликання згоди.

Ви також можете звернутися до служби підтримки  клієнтів за номером 0 800 50 49 48 або на адресу електронної пошти: support@taxi549ternopil.ua  з проханням видалити свій обліковий запис. Після обробки Вашого запиту та проведення ідентифікації  Ми видалимо Ваш обліковий запис.


Як Ви можете контролювати персональні дані, які нам надали?

У Вас завжди є право переглянути свої персональні дані, які ми зберігаємо. Ви можете надіслати запит щодо персональних даних, відправивши нам листа електронною поштою за наступною адресою: support@taxi549ternopil.ua Зазначте в темі листа “Запит на отримання персональних даних”, щоб прискорити процес.

Ви також можете зв’язатися з нами, якщо вважаєте, що ми володіємо неправильною інформацією про вас, що ми більше не маємо права використовувати Ваші персональні дані або якщо у Вас є інші питання щодо використання ваших персональних даних чи щодо цього Положення про конфіденційність.


Строки зберігання персональних даних:

А)

Ваші персональні дані зберігаються протягом періоду, поки у Вас є активний обліковий запис (акаунт),  за винятком даних  про IP-адресу, які зберігаються протягом трьох тижнів з  моменту здійснення замовлення .

Якщо Ваш акаунт видалений, персональні дані будуть також видалені з бази даних, за винятком випадків, коли ці дані потрібні для досягнення юридичних, маркетингових цілей та запобігання шахрайству. Персональні дані, необхідні для вищевказаних цілей, будуть зберігатися протягом 7 років або протягом більшого строку  встановленого для зберігання такої  інформації/даних,  якщо це  передбачено  чинним законодавством. Після закінчення вищевказаного строку ми анонімізуємо Ваші персональні дані, щоб вони більше не могли бути пов’язані з Вами особисто. В цьому випадку ми зможемо використовувати цю інформацію для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів, зі статистичною, або іншою метою без подальшого інформування Вас, оскільки така інформація перестане бути персональними даними.

Видалення Мобільного додатку на Вашому пристрої не призводить до видалення Ваших персональних даних.

Б)

Ваші персональні дані зберігаються протягом періоду, поки у Вас є активний обліковий запис (особистий кабінет), за винятком даних про IP-адресу, які зберігаються протягом трьох тижнів з  моменту здійснення замовлення.

Якщо Ваш особистий кабінет видалений, персональні дані також будуть видалені з бази даних, за винятком випадків, коли ці дані потрібні для досягнення юридичних, маркетингових цілей, цілей бухгалтерського обліку та запобігання шахрайству. Персональні дані, необхідні для вищевказаних цілей будуть зберігатися протягом 7 років або протягом більшого строку  встановленого для зберігання такої  інформації/даних,  якщо це  передбачено  чинним законодавством. Після закінчення вищевказаного строку ми анонімізуємо Ваші персональні дані, щоб вони більше не могли бути пов’язані з Вами особисто. В цьому випадку ми зможемо використовувати цю інформацію для орієнтування рекламних та / або інформаційних матеріалів, зі статистичною, або іншою метою без подальшого інформування Вас, оскільки така інформація перестане бути персональними даними.

Видалення Мобільного додатку на Вашому пристрої не призводить до видалення Ваших персональних даних.

Як ми захищаємо Ваші персональні дані?

Ми знаємо, що безпека важлива для наших користувачів, і ми піклуємось про безпеку Вашої інформації. Ми підтримуємо технічні, фізичні та адміністративні заходи безпеки для захисту Ваших персональних даних від втрати, неправильного використання, несанкціонованого доступу, розголошення або зміни. Деякі заходи, що ми використовуємо, включають між мережеві засоби захисту, шифрування даних, контроль фізичного доступу до наших центрів обробки даних та засоби контролю доступу до інформації. Тільки авторизований персонал має право доступу до персональних даних під час їх роботи. Нам також потрібна Ваша допомога: саме Ви зобов’язані переконатися, що Ваша персональна інформація є точною та що Ваш пароль та інформація про реєстрацію облікового запису є безпечними і не надається стороннім особам.

Якщо при здійсненні замовлення на перевезення через Веб-сайт http://www.549.com.ua/ чи Мобільний додаток 549 ВОДІЙ TAXI”).“ 549.UA Сервіс Виклику Taxi”. Ви розраховуєтесь з Партнером ТОВ «549.ЮА» банківською картою, Ви автоматично переходите на сайт відповідного постачальника фінансових послуг та водите Ваші персональні дані та дані банківської карти безпосередньо на сайті цього постачальника фінансових послуг. Веб-сайт чи Мобільні додатки не збирають жодних даних щодо Ваших банківських карток, проте Партнери ТОВ «549.ЮА», що приймають участь у бонусній програмі та, за певних умов, можуть надавати нам дані своєї банківської карти.

Як ми відносимося до персональних даних дітей?

Ми твердо віримо в захист конфіденційності персональних даних дітей. Відповідно до цього переконання, ми свідомо не збираємо та не зберігаємо персональні дані осіб, молодше 18 років, Веб-сайти та Мобільні додатки не призначені для використання особами, молодше 18 років. Якщо Вам не виповнилося 18 років, будь ласка, не використовуйте та не отримуйте доступ до Веб-сайтів або Мобільних додатків будь-коли та будь-яким способом.

Файли cookie

Ми можемо використовувати файли cookie, веб-маяки, теги, скрипти, локальні спільні об’єкти, такі як HTML5, та рекламні ідентифікатори (включаючи мобільні ідентифікатори, такі як Apple’s IDFA або Google’s Advertising ID) і подібні технології (“Cookies”) у зв’язку з використанням Веб-сайтів або Мобільних додатків для певних цілей: Ваша аутентифікація, запам’ятовування Ваших налаштувань та інших цілей, вказаних нижче.

Файл cookie – це невеликий фрагмент даних, який надсилається в браузер на Вашому комп’ютері або мобільному пристрої. Файли cookie, що належать Веб-сайтам чи Мобільним додаткам, є основними. Файли cookie, які ми дозволяємо іншим організаціям відправляти через Веб-сайти, називаються “додаткові файли cookie”.

Крім того, розрізняють файли сookie сеансу і постійні. Файли cookie сеансу діють до тих пір, поки Ви не закриєте браузер або Мобільний додаток. У постійних файлів сookie більш тривалий термін дії: вони не видаляються автоматично при закритті браузера.

“Software Development Kits” (SDKs) функціонують як пікселі та файли cookie, але працюють у середовищі мобільних додатків, де пікселі та файли cookie не завжди можуть функціонувати. Розробник основної програми може встановлювати фрагменти коду (SDK) від партнерів у додатку і тим самим дозволяти партнеру збирати певну інформацію про взаємодію користувача з програмою та інформацію про пристрої користувача та інформацію про мережу.

Файли cookie використовуються в різних цілях. Вони допомагають розпізнавати Вас як одного і того ж користувача на різних сторінках Веб-сайту чи при користуванні Мобільними додатками.

Веб-сайти і Мобільні додатки використовують файли cookie в різних цілях:

Технічні файли cookie: ми хочемо, щоб наші користувачі могли користуватися сучасними, зручними сайтами і додатками, які автоматично пристосовуються до їхніх потреб. Ми використовуємо технічні файли cookie, щоб Веб-сай правильно відображався і працюв без помилок, а також щоб ви могли створити акаунт, входити в нього та керувати своїми замовленнями. Технічні файли cookie необхідні для того, щоб забезпечити безпомилкову роботу Веб-сайтів і Мобільних додатків.

Функціональні файли cookie: вони необхідні для того, щоб запам’ятовувати ваші вподобання і допомагати Вам ефективно користуватися Веб-сайтом і Мобільними додатками. Ми можемо використовувати їх для того, щоб запам’ятати Ваші дані і позбавити Вас необхідності кожного разу вводити ім’я користувача і пароль. При цьому Ваш пароль завжди буде зашифрований. Функціональні файли cookie не обов’язкові для роботи сервісу Уклон, але вони роблять Веб-сайти та Мобільні додатки більш функціональним і зручним у користуванні.

Аналітичні файли cookie: вони необхідні для того, щоб дізнатися в який спосіб відвідувачі використовують Веб-сайт чи Мобільні додатки. Ми можемо зрозуміти наскільки добре працюють різні функції, оптимізувати роботу Веб-сайтів і Мобільних додатків, аналізувати рекламу і комунікації. Аналітичні файли cookie допомагають нам упевнитися, що Веб-сайт і Мобільні додатки цікаві і корисні для користувачів.

Маркетингові файли cookie: ми використовуємо ці файли для передачі інформації, листів з новинами, рекламних та промо матеріалів або для виконання рекламних кампаній. Наприклад, ми можемо покладатися на інформацію, отриману за допомогою цих файлів cookie, для передачі Вам інформації, листів з новинами, рекламних та промо матеріалів, які можуть бути цікавими для Вас.

Це також означає, що ми можемо використовувати дані про те, як ви взаємодієте з Веб-сайтом, зокрема, кількість натискань на сторінці, руху мишки і прокручування, пошукові слова й інший текст, який ви вводите в різні поля.

Для користувачів Мобільного додатку “ 549.UA Сервіс Виклику Taxi”, а також для користувачів Мобільного додатку  549 ВОДІЙ TAXI”, за допомогою операційної системи мобільного пристрою Ви можете обрати, чи дозволяєте Ви використовувати файли cookie або чи будете ділитися з нами або нашими постачальниками рекламних послуг Вашим рекламним ідентифікатором.

Якщо Ви не бажаєте, щоб Ваші персональні дані були зібрані за допомогою сookies на Веб-сайті, Ви можете деактивувати файли cookie, налаштувавши настройки Вашого інтернет-браузера, щоб вимкнути, блокувати або деактивувати файли cookie, видаливши історію перегляду та очистивши кеш з Вашого інтернет-браузера. Ви також можете обмежити обмін деякими з цих даних за допомогою налаштувань мобільного пристрою.

Як з нами зв’язатися?

Питання, коментарі та запити щодо Положення про конфіденційність вітаються та направляються в нашу службу підтримки  клієнтів за номером 0 800 50 49 48 або на адресу електронної пошти: support@taxi549ternopil.ua

Якщо Ви вважаєте, що ми порушили Положення про конфіденційність, звертайтеся до нас та повідомте, що саме було порушено даним Положенням про конфіденційність. Ми оперативно розслідуємо Вашу скаргу.



Замовляй онлайн - отримуй кешбек
Отримуй кешбек при замовленні авто із веб-сайту та онлайн-сервісів. ​​​​​​
​​​​​​​Запрошуй друзів - отримуй 25 додаткових бонусів ти і твої друзі.
Детальніше




Google Play і логотип Google Play є торговельними марками корпорації Google LLC. Назва компанії Apple, логотип Apple, App Store  і інші товарні знаки Apple, знаки обслуговування, графічні зображення і логотипи, які використовуються в зв'язку з Послугами, є товарними знаками або зареєстрованими товарними знаками компанії Apple в США та інших країнах у всьому світі.

Таксі Тернопіль. Замовлення послуг таксі 549 у Тернополі онлайн.
Таксі Тернополя. Кур'єрська доставка у Тернополі. Послуги водія ("Драйвер"). Трансфер. Транспортні послуги.549.